Mine forårsfavoritter

Klar til sommeren!

Vi kender det allesammen – vinteren gjorde ondt i sjælen, og turen ned til fitnesscenteret virkede flere kilometer lang. Jeg har ihvertfald haft minus underskud til at gøre noget godt for mig selv og min sundhed hele vinteren, men nu skal det være slut!

Derfor har jeg meldt mig til Bikini Bootcamp i Fitness World, et intensivt træningskursus som varer i 11 uger – 2 down, 9 to go!! Hver uge fokuserer på at træne noget nyt fra forrige gang, og jeg tror ærlig talt aldrig, at jeg har prøvet noget så hårdt. Træning har generelt aldrig rigtig været mig, skal være ærlig og sige, at jeg altid har været lidt for doven. Og det kan altså VIRKELIG mærkes nu. Igår var jeg så øm, at jeg ikke kunne gå ordentligt..
Men målet med at udsætte mig selv for den søde lidelse, er selvfølgelig at slippe af med de lidt overflødige kilo, og derudover håber jeg også på, at jeg vil have lysten til at komme afsted til træning uden at skulle hives ud af døren af Stefan 😀 …

Derudover har jeg bestilt en superfin bikini;

$_35

Den kan efterhånden findes overalt på eBay, men siden jeg så den første gang sidste år, har jeg virkelig gerne ville have den – personligt følte jeg bare ikke, at jeg havde kroppen til at bære den sidste år 🙂

Så nu ser jeg frem til at se nogle lækre resultater fra den hårde træning (jeg smider lige et link op til den nedenunder, hvis det nu skulle have interesse for nogen)

xoxoxo

// https://www.fitnessworld.dk/nyheder/klar-til-bikini-bootcamp-2015 //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine forårsfavoritter