Klar til sommeren!

(Endnu) en jobsamtale..

Så var jeg til jobsamtale igår, da jeg gerne vil have et ekstra deltidsjob – tre vagter om måneden udover mit studie er bare ikke helt nok for mig, det er jeg for meget arbejdsnarkoman til! Da jeg i december stod arbejdsløs, sendte jeg ansøgninger ud i alle retninger, og blev så ansat på Trapholt Museum i februar, og så troede jeg, at det var det.
I sidste uge blev jeg så ringet op af Humac, som havde modtaget en ansøgning fra mig tilbage for fire måneder siden, og nu har de brug for at ansætte en ny. Personligt synes jeg, at det kan være vildt spændende at arbejde med Appleprodukter, så jeg sagde selvfølgelig ja til at komme til samtale, og nu venter jeg bare på svar – gik derfra med en god fornemmelse 🙂

Jeg ville naturligvis gerne give et professionelt førstehåndsindtryk, så jeg valgte at tage noget simpelt og pænt på, bestående af en sort nederdel, blå t-shirt, og grå blazer som jeg så toppede af med mine elskede lyserøde Converse 🙂 Et alt i alt nydeligt og afslappet look som jeg havde det rigtig behageligt i!

Untitled

Så nu krydser jeg jo bare fingre for, at jeg får jobbet, det kunne jo være et virkelig fedt studiejob 🙂

xoxoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Klar til sommeren!