Splinterny blog!

Mine forårsfavoritter

Jeg synes virkelig, at dette forår har budt på noget virkelig lækkert tøj, og jeg må da lige huske at holde mig selv i nakken, for ikke bare at brænde alle mine penge af. Personligt har jeg aldrig været glad for mønstre – især ikke blomster – men i denne sæson kan jeg simpelthen ikke få nok 🙂 Det giver et dejligt frisk pust til min ellers så grå stil, da jeg stadig forsøger at være lidt diskret med de klare farver.

Jeg indså for et par uger siden, at størstedelen af min garderobe faktisk er købt i min yndlingsbutik Pixie Nova – jeg vil varmt anbefale den, de har lækkert tøj og de sødeste personale. Før jeg flyttede til Kolding, brugte jeg aldrig særlig mange penge på tøj, og gik mest af alt bare i jeans og store hættetrøjer. Men pludselig blev jeg mere bevidst om min tøjstil, og indså at kvaliteten faktisk blev bedre, hvis jeg var villig til at betale lidt mere.

Her har jeg samlet en lille collage af mine personlige favoritter – nogle af dem har allerede sin egen plads i skabet, og andre drømmer jeg stadig om at få skaffet hjem – den flotte skjorte fra Storm & Marie står højt på min ønskeliste!

Forårsfavoritter

xoxoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Splinterny blog!